Hingedepäeval hinge kodus

Täna on hingedepäev, päev mil meie esivanemad meenutasid ja austasid oma esivanemaid. Aeg, mil tuleks minna pigem enda sisse ja tegeleda sisekaemustega kui elada väljapoole. Kärarikas halloween on meie vaikset olemise aega ülevõtmas aga kutsun sind üles seda meie vana traditsiooni mitte unustama. Oma esivanemate mäletamine, andestamine, aksepteerimine ja neile küünla süütamine toob rahu ja harmooniat ka sinu tänasesse päeva. Tahame või ei taha aga kanname oma hinges ka oma esivanemate mustreid ning need mustrid loovad alateadvuses ka meie elu. Mida teadlikum sa neist mustritest oled, seda rohkem on sul väge, et oma elu juhtida sinnapoole, kuhu sina soovid.

Enda ja esivanemate mustreid näed kõige paremini kui oled oma hinges kodus, jälgides end ilma emotsioonide vürtsika filtrita. Võta endale aega, et oma hingega ühendust saada. Mida see tähendab? Tänapäeva inimene on üleküllastunud kõigest välisest, tundide kaupa külvatakse massimeedias hirmu ja ka vaenu, suured tööstused on hirmu põhjale üles ehitatud. Hirm olla mina ise on nii suur, et paljud ei tunnegi enam, kes see “mina ise” on. See mina, kelle sees on valgus, kes teab ja näeb manipulatsioonide taha, see mina kes ei karda, sest usaldab elu. See mina teab, et oled osake loodusest ja hävitades loodust, hävitad iseennast. See mina on sinu südames, kus on sinu hinge kodu.

Scroll to Top