Kuidas jõuda unistuste eluni vol. 1 ehk järjepidevus viib unistusteni

Üks peamine põhjus, miks paljud inimesed ei jõua oma unistusteni või isegi mitte eesmärkideni, on see, et muudkui valmistatakse end ette millekski suureks aga ei tehta praktilisi samme, mis on ka vajalikud. Täna ma tahan tähelepanu pöörata just nn. enesearengu maastikul toimuvale. Väga palju on inimesi, kes käivad kursuselt kursusele, retriidilt retriidile, on muutunud nö. intellektuaalsete teadmiste masstarbijaks. Teadmiste ellu rakendamine on aga alati ülim teadmiste kogumisele.

Ärge saage valesti aru, 90% inimkonnast vajaks hädasti seda teadmiste kogumist 🙂 Kui aga asud juba teadmisi koguma, tuleb neid ka RAKENDADA. Ainult õppimisest, kursustest, retriitidest, raamatutest on vähe abi kui sa neid uusi teadmisi oma ellu ei rakenda ja seeläbi neist tõelisi oskuseid ei vormi.. Õppimisest on tõeliselt kasu ainult siis kui sa päriselt ka rakendad seda, mida õpid. Seod oma eluga, oma käitumisega ja mitte ainult korra või kaks peale koolituse läbimist, vaid järjepidevalt, hoolimata tagasilöökidest, mida me kõik aeg ajalt kogeme.

Praktiline rakendamine ja järjepidevus on edu võti. Olgu see uus oskus, nõuanne või elutarkus – just selle praktilisel tasandil oma ellu toomine muudab kõik. Väike spikker:

#1 Sea selged eesmärgid Mõtle läbi, kuidas õpitut igapäevaelus rakendada. Jaga see väikesteks sammudeks.

#2 Harjuta järjepidevalt Mida rohkem harjutad, seda paremaks saad. Loo endale rutiin

#3 Peegelda oma edusamme Hinda regulaarselt, mis töötab ja mida on vaja veel kohandada.

#4 Jää pühendunuks Väldi vanade harjumuste juurde naasmist (loe uuesti #2)

#5 Jaga oma teekonda Arutle kogemusi sarnaselt mõtlevate, toetavate sõprade või oma kogukonnaga. Leia keegi, kes sulle seda tegutsemist aeg ajalt meelde tuletab.

Muuda kõik oma teadmised järjepidevalt ka praktikaks ja jälgi, kuidas elu paraneb!

Scroll to Top